Mühlen Sohn

Mühlen Sohn évtizedek óta állít elo FLUITEX pneumatikus szövetet. Minden alkalmazási területen vannak tapasztalataink és szöveteinket a felmerülo problémákhoz igazítjuk. Lényegében az anyagkiválasztást és a szövetfajta határozza meg a FLUITEX szövet pozitív tulajdonságait valamint az ömlesztett áru egyenletes, zavartalan pneumatikus szállítását.

A gyakorlati tapasztalatokat és a fejlesztési eredményeket folyamatosan beépítjük a gyártási eljárásainkba. Fontos a szövet egyenletessége. Minoségbiztosító rendszerünk és a DIN ISO 9001 biztosítja, hogy a szövettípusok tulajdonságai méterrol méterre megfeleljenek a specifikációnak. Széles gyártási programunk van, amely a legtöbb alkalmazási területre kínál megoldást. Gyártunk olyan szöveteket is, amelyek megfelelnek a vevonek a szilárdsággal és a légátereszto képességgel szemben támasztott igényeinek.

A szöveteket használni lehet -60°C- + 300 °C -ig savas és lúgos behatásoknál. A szöveteket PES, meta-aramid és para-aramidból állítják elo. Ahol a statikus feltöltodés elkerülésére igen magasak az elvárások, kifejlesztettünk egy poliészter szövetet egy pótlólag hozzászott antisztatikus szállal a sztatikus feltöltodés elkerülésére.

Pneumatikus szövet

Partnereink: