Scheuch

Impulzusszűrők

Impulzusszűró alkalmazása

A SCHEUCH impulzusszűrő nagy terhelhetőségű szűrő leválasztó, amely alkalmas kiváló leválasztási fokkal nagy leválasztási teljesítményre.

A szűrőzsákok letisztítása rövid időimpulzusok segítségével teljesen automatikusan történik. Az impulzus szűrőt szilárdanyagok száraz leválazstására alkalmazzák, főképpen berendezések és munkaterületek helyi elszívására, folyamatszűrőként anyagvisszanyerésre vagy szállított anyag leválasztására.

Az előnyben részesített felhasználási területek a következők: Cement-, mész-, és gipszipar II Fém- és acélipar II NE- fémipar II Égető berendezések, füstgáztisztítás, száraz szorpció II Vegyipar II Rostlemez- és faipar II Élelmiszeripar

Radiálventillátorok

Radiálventillátorok alkalmazása

Az 1963-as cégalapítás óta a SCHEUCH több mint 30.000 ipari ventillátort épített tiszta vagy portartalmú levegő, faforgács és rostanyag tartalmú levegő valamint mérgező és explozív gázkeverékek szállítására.

A legkülönbözőbb ipari területek különféle feladatainak mgoldásán keresztül az évek folyamán egy 1.500 venillátortípusból álló átfogó és kiforrott program jött létre 1.000 Pa – 20.000 Pa nyomásemelkedési és 500 – 20.000 Bm3/h áramlási értékekkel.

Partnereink: